Delftsche
Kunst
kring

if life
gives

you
rules

overrule
them

Wij doen het voor ons plezier. Schilderen, beeldhouwen, illustreren en aquarelleren. Gewoon omdat we er zin in hebben. Kop koffie, lekker wijntje, goed gezelschap en hard werken. Natuurlijk vinden we het leuk om het resultaat van onze inspanningen af en toe met de buitenwereld te delen en daarom houden we regelmatig exposities. Niet alleen van ons eigen werk maar ook van andere kunstenaars. Bij ons is iedereen welkom.

Delftsche
Kunst
kring

Een aanrader Lothar Wolleh ziet Jan Schoonhoven

Museum Prinsenhof tot 7 januari 2024

De tentoonstelling Lothar Wolleh ziet Jan Schoonhoven. Meesters in ritme en licht in Museum Prinsenhof Delft vertelt het verhaal van een buitengewone vriendschap tussen de Delftse beeldend kunstenaar Jan Schoonhoven en de Düsseldorfse fotograaf Lothar Wolleh.

Delftsche
Kunst
kring

Een terugblik op de expositie 'time'

Expositie 'Time' vond plaats op 1 en 2 juli 2023. 

Het was wederom een groot succes. Mede door het prachtige weer maar natuurlijk ook door de geweldige locatie en, naar wij hopen, door de vele diverse kunstwerken die er te bewonderen waren.

Ruim 100 kunstwerken en 160 bezoekers zorgden voor een onvergetelijke herinnering. Een terugblik op deze twee zonnige dagen kan je bekijken via de link hiernaast.

Dank voor de grote belangstelling en de geweldige dagen die wij als het team van de Delftsche Kunstkring samen met de gastkunstenaars van KiP (Kunst in Pijnacker) hebben beleeft.

Delftsche
Kunst
kring

DKk team

Ons vaste team bestaat uit 4 kunstenaars. Vier uiteenlopende stijlen en disciplines. Dat maakt ons een zeer gevarieerd gezelschap. Voor de exposities of andere speciale gelegenheden zijn we altijd op zoek naar nog meer inspiratie en nodigen daarvoor graag collega kunstenaars uit.

Delftsche
Kunst
kring

Webdesign More Lemon

Deze website gebruikt cookies voor een optimale werking van de website en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door op 'accepteer' te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies .

Akkoord
Niet akkoord