Zoeken naar meubels, nieuws etc

Delftsche
Kunst
kring

if life
gives

you
rules

overrule
them

Wij doen het voor ons plezier. Schilderen, beeldhouwen, illustreren en aquarelleren. Gewoon omdat we er zin in hebben. Kop koffie, lekker wijntje, goed gezelschap en hard werken. Natuurlijk vinden we het leuk om het resultaat van onze inspanningen af en toe met de buitenwereld te delen en daarom houden we regelmatig exposities. Niet alleen van ons eigen werk maar ook van andere kunstenaars. Bij ons is iedereen welkom.

Delftsche
Kunst
kring

29 en 30 juni 2024
DKk expositie

Zonder verandering geen vooruitgang.

29 en 30 juni 2024
DKk expositie

Zonder verandering geen vooruitgang.

Delftsche
Kunst
kring

Nieuws / exposities / workshops / tips

Schilderen in Delft

Programma mei: boten en schepen 
Docent: Rob de Echte

Laat je verbeelding varen met het nieuwe thema boten en schepen. Ontdek de mooie lijnen van zeilschepen en de rust van een kustlandschap. Of pak het wilder aan en pas golven toe van een thema geleden. 

Onze eigen expositie

29/30 juni 2024

Als DelftscheKunst kring organiseren we samen met enkele gastkunstenaars ook in 2024 onze jaarlijkse expositie met dit keer als thema ‘Changes’. Tijdens de tentoonstelling zullen er naast de werken van de gastkunstenaars uitsluitend nieuwe werken van ons te zien zijn. DelftscheKunst kring. Delfgauwseweg 395, 2628 ET Delft.

Nationale Kunstdagen Evenementenhal in Gorinchem

16/17 november 2024

Tijdens de Nationale Kunstdagen presenteren ruim 140 kunstenaars uit binnen en buitenland hun kunst. Dit jaar nemen Angeles Rodriguez en Edwin Sweep ook deel aan deze expositie. De bezoekers kunnen genieten van de grote diversiteit aan getoonde kunstwerken die met veel passie worden gepresenteerd en toegelicht door de aanwezige kunstenaars. Zeker een bezoek waard!

DKk team

Ons vaste team bestaat uit 4 kunstenaars. Vier uiteenlopende stijlen en disciplines. Dat maakt ons een zeer gevarieerd gezelschap. Voor de exposities of andere speciale gelegenheden zijn we altijd op zoek naar nog meer inspiratie en nodigen daarvoor graag collega kunstenaars uit.

Delftsche
Kunst
kring

Webdesign More Lemon

Deze website gebruikt cookies voor een optimale werking van de website en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door op 'accepteer' te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies .

Akkoord
Niet akkoord